Také vás doma obtěžují podomní prodejci čehokoliv? Poslední dobou mi to vážně začíná vadit, není snad týden, aby někdo nezazvonil u dveří a nevnucoval změnu operátora nebo levnější elektřinu. A jak jsou někdy oprsklí. Do očí mi tvrdí, že jsou od PRE a že musím ihned něco podepsat, samozřejmě se pak ukáže, že rozhodně o PRE nejde. Když byla dcerka menší, tak skoro vždy zazvonili ve chvíli, kdy mi spala a vzbudili ji
Manžel vytvořil cedulku s oznámením, že nemáme zájem o levnější elektřinu ani jiné nabídky a že prosíme ať na nás nezvoní, že v bytě spí dítě. Co myslíte? Zvonili dál, když jsem upozornila na cedulku buď tvrdili, že si toho nevšimli nebo že oni přece nejdou jen tak s ledajakou nabídkou. Vrcholem byl arogantní pán v obleku, který mi nacpal nohu mezi dveře, abych nemohla zavřít a když jsem se ho konečně zbavila, zjistila jsem, že cedulka je pryč - musel jí strhnout a zničit.
Dnes zase nabízeli levnou elektřinu, alespoň tedy přiznali od jaké jsou firmy a byli slušní, ale stejně mě to zase vytočilo, tak se chci podělit a porovnat zážitky