Ahoj Karlo, zkušenost mám podobnou, jen s rozdílem, že jsem podstoupila laserovou operaci očí metodou relex smile. Taky jsem se dlouho rozmýšlela, jestli do toho jít, hlavně kvůli ceně a celkově tomu zásahu do očí. Člověk přece jen váhá, než se rozhodne investovat takovou částku do něčeho, co nejde vzít zpátky. Ale zpětně to beru úplně stejně jako ty - vůbec nelituju. Po zákroku jsem měla taky období, kdy si oči zvykaly na nové vidění. Není to nahned a chce to trochu trpělivosti. A úplně se usmívám nad tím, jak píšeš o tom zvyku s brýlemi, měla jsem to úplně stejně

Pořád jsem měla tendenci si „sahat na brýle“, které už jsem vlastně neměla. Ale jakmile si na to člověk zvykne, je to neskutečný komfort. Najednou vidíš ostře hned po probuzení, žádné řešení brýlí, žádné mlžení, bez omezení při sportu nebo práci. Je to taková svoboda, kterou si člověk do té doby ani neuvědomí. Co se týče samotné kliniky, mám taky velmi pozitivní zkušenost. Přístup byl profesionální, všechno mi dopředu vysvětlili a během zákroku jsem se cítila v klidu. Je strašně důležité, když má člověk pocit, že je v dobrých rukou a to jsem přesně měla. Takže za mě ať už nitrooční čočky nebo laser, pokud se to povede a člověk je vhodný kandidát, tak je to jedna z nejlepších investic do sebe. Ten komfort v běžném životě je k nezaplacení.