DětiFórum logo - Dětské fórum, Fórum o dětech
Právě je stř led 21, 2026 6:51 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř čer 11, 2025 7:35 pm 
Je to dobrá klinika, jsem po opce víc než 10 let a stále vidím dobře a brýle nepotřebuji.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte črc 01, 2025 10:03 am 
Souhlasím Vando, že jde o dobrou oční kliniku, jsem půl roku po relex smile a věřím, že budu spokojená jako ty za deset let, zatím spokojená jsem :-), zbavila jsem se brýlí a o to mi šlo.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř črc 23, 2025 9:45 am 
S laserovou operací očí zkušenost nemám, ale s tamními lékaři ano. Dojíždím tam na kontrolu a přeměření dioptrií jak u mě, tak i s dětmi, oba totiž nosí brýle a pravidelné kontroly jsou v nízkém věku dětí velmi důležité, jak mi zmínila pediatrička i očařka na klinice. Já kontroly u nic mám tak deset let a děti cca čtyři roky. U dětské oční doktorky jsem byla ráda za trpělivý přístup a podrobné vyšetření, i když prckové napoprvé moc spolupracovat nechtěli, po čase už i tyto kontroly zvládají velmi dobře a dokonce ani neprotestují, když jim řeknu, že tam jedeme. Já mám nízké dioptrie dlouhá léta ani po porodu se hodnoty nezměnily, takže laserová operace u mě na pořadu dne není, ale chápu každého kdo se do toho pustí, kdybych měla více dioptrií, tak bych taky stála o to, aby mě krátkým zákrokem zbavili brýlí.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř zář 03, 2025 1:10 pm 
Na Počernickou oční kliniku jezdíme celá rodina a mě se postarali o dobré vidění kdy mi voperovali umělé čočky. Doktoři jsou tam dobří, z vlastní zkušenosti můžu doporučit.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte zář 16, 2025 10:59 am 
Na této klinice jsem si nechala implantovat nitrooční čočky před 3roky a rozhodnutí zaplati tak velkou částku nelituji. Chvíli mi sice trvalo než jsem si nové vidění zvykla a hlavně odvyknout si toho tiku, že neustále musím mít brýle :D Teď už si na dioptrické brýle ani nevzpomenu. Doktor, který mi oči operoval byl příjemný a sestřička co mu byla k ruce také.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]