DětiFórum logo - Dětské fórum, Fórum o dětech
Právě je stř pro 11, 2024 10:54 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát říj 18, 2024 11:59 am 
Dobrý den, jsem rok po porodu a váha se od odchodu z porodnice téměř nezměnila, proto bych byla ráda kdyby jste se podělily o poznatky s krabičkovou dietou, chtěla bych objednat u Zdravého stravování, ale než tak učiním, tak bych ráda věděla co mě čeká, abych byla konkrétní, tak jaký program si mám objednat a zda prozradíte kolik kg jste zhubly. Mám v plánu zhubnout 13 kg a nekojím, poradíte mi?

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte říj 22, 2024 4:44 pm 
Ahoj Jano, též se mi po porodu nedařilo zhubnout a to mi všichni říkali, že to vykojím a pak až malý začne lozit a chodit, že to vyběhám za ním, no to se nestalo a s kily navíc jsem se smířit nechtěla. Poradila bych ti začít u Zdravého stravování na programu Keto s ním se hubne jedna báseň a je to motivující vidět ty úbytky, na mě to tedy vliv mělo a těšila jsem se na každý den. Podařilo se mi shodit 11 kg.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte říj 29, 2024 9:35 am 
Děkuji za odpověď a zkušenost. S tím jsem se taky setkala, že mi říkali, že kila vyrojím a taky nic. A není ten Keto program moc drastický? jako nebudu mít hlad? Jinak 11 kg dole super :souhlsím:

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř říj 30, 2024 9:22 pm 
Zdravé stravování dietní plán Keto bych poradila taky a drastický není, jíš 5 jídel za den, takže trpět hlady bys neměla. Je to o tom, že si na velikost a změnu jídelníčku musíš zvyknout, mě to problém nedělalo. Zhubla jsem za měsíc 5 kilo a to mi stačí. Myslím, že když přidáš aktivitu třeba i s prckem, tak těch 13 dolů dáš, ale nepočítala bych, že to bude za měsíc, ale trochu déle, pak je důležité neusnout na vavřínech a jíst zdravě a uvážlivě nebo si objednat krabičky Fit+, ty jsou na udržení požadované váhy super.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon lis 04, 2024 11:05 pm 
Mám s keto stravováním dobrou zkušenost, tak opravdu zhubneš pokud budeš dodržovat jídelníček a nic jiného nejíst. Já s dietou začala 3 měsíce po porodu, protože jsem měla 7 kil víc než před otěhotněním a skrz mou malou výšku to bylo pořádně vidět, nekojila jsem, tak jsem mohla začít dřív a krabičková dieta je na hubnutí super.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte lis 12, 2024 2:45 pm 
Souhlasím krabičková dieta ti pomůže dostat poporodní kila dolů, nicméně bych přidala cvičení, protože tím i tělo po porodu pěkně posílíš a zpevníš. Já mám dobrou zkušenost s programem Fit+, je takový různorodý, Keto je specifický, ale hubne se na něm rychleji to bude asi pravda. Každopádně se můžeš kouknout na stránky Zdravého stravování a omrknout co v kterém programu jsou ten daný týden za jídla, ať si uděláš obrázek co tě čeká.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte lis 19, 2024 9:37 am 
Tak teď jsem na vážkách, který program zvolit :D

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř lis 20, 2024 9:03 pm 
Já bych šla první do keto programu, ten bych ti doporučila na měsíc a pak můžeš přejí na fit, měla jsem to tak a vyhovovalo mi to. Keto mi hubnoucí proces nastartovalo a fitem jsem ještě taky něco ,,dozhubla" nebo se můžeš poradit s nutriční terapeutkou co u Zdravého stravování mají, ta ti řekne asi víc co a jak.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte lis 26, 2024 12:40 pm 
Přesně tak, já si od nutriční terapeutky nechala pomoct a zhubla jsem za půl roku 18 kg, měla jsem nadváhu a jsem ráda, že jsem si nechala poradit a díky tomu mám už zdravou váhu na svou výšku. Krabičková dieta je to nejlepší co jsem pro sebe mohla udělat, abych zhubla zdravě.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 03, 2024 7:10 pm 
Tomu říkám úspěch, 18 kg paráda. Mě nadváha netrápila, ale zhubnou 5 kg jsem chtěla a radu od expertky jsem nepotřebovala, věděla jsem, že na snížení váhy mi pomůže změna jídelníčku a to, že nebudu vyjídal ledničku kdykoliv mě přepadnou chutě. Tak jsem měla jídlo na celý den a kupovala jsem jen ovoce a zeleninku, takže když mě přepadla chuť, tak jsem dala salátovku nebo grep.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]