DětiFórum logo - Dětské fórum, Fórum o dětech
Právě je pát pro 12, 2025 5:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Brýle z GrandOptical
PříspěvekNapsal: stř bře 12, 2025 4:44 pm 
Minulý týden jsem si u nich byla měřit zrak a za mě super. Změřili rychle a stačilo se jenom objednat online.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2025 4:34 pm 
A platila si za to něco? Protože koukám a tam je, že se musíš objednat online a máš to zadarmo, takže osobně asi ne. Teda jestli to dobře chápu.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon bře 17, 2025 6:27 pm 
Klaudia ano online, vybereš pobočku a poté den a čas který ti vyhovuje. Termínů je tam hafo, takže jsem se mohla objednat i stejný den, dokonce byl v nabídce i víkend. Jo a je to zadarmo, neplatí se:-)

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon dub 07, 2025 7:14 pm 
Děkuji, povedlo se mi objednat na víkend. Bylo tam víc termínů. Ale jsem spokojená, nemusím se objednávat k oční. I tak mi tam vždy dělá stejné vyšetření, ale to čekání je tam dlouhé. Tohle budu určitě využívat častěji. Trvalo to tak maximálně se vším všudy 20 minut, takže mi to ušetřilo hodně času:-)

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon dub 14, 2025 6:47 pm 
Právě proto jsem to chtěla vyzkoušet i já, prostě přijde mi fajn, že nemusím čekat v čekárně a hlavně nemusím odcházet z práce, mám to blízko, takže klidně můžu i přes přestávku, nebo si prostě najdu termín odpoledne nebo víkend a půjdu. Takže příště půjdu znova.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv kvě 15, 2025 9:54 am 
GrandOptical má dobrou kvalitu obrouček i skel. Dokonce i z těch nejlevnějších jsem vybírala a vydrželi dlouho.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte čer 17, 2025 6:19 pm 
Markéta píše:
GrandOptical má dobrou kvalitu obrouček i skel. Dokonce i z těch nejlevnějších jsem vybírala a vydrželi dlouho.

No to je pravda, já jsem tam kupovala úplně nejobyčejnější před asi třemi lety a ještě je pořád nosím. Jsou jako nové a hlavně je mám moc ráda. Prostě jednoduché a lehounké. Na ty vyzývavé modely si moc nepotrpím.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř črc 16, 2025 1:06 pm 
Já jsem tam teď kupovala sluneční brýle. Byli teda dražší, ale moc se mi líbily, tak jsem neváhala. Ale jsou úplně pohodlné a lehounké, takže jsem moc spokojená. Ty staré, co jsem měla, mě trochu tlačily. No je pravda, že jsem je kupovala v nějakém levném obchodě, takže za tu cenu byla i kvalita.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát srp 15, 2025 11:25 am 
Milena píše:
Já jsem tam teď kupovala sluneční brýle. Byli teda dražší, ale moc se mi líbily, tak jsem neváhala. Ale jsou úplně pohodlné a lehounké, takže jsem moc spokojená. Ty staré, co jsem měla, mě trochu tlačily. No je pravda, že jsem je kupovala v nějakém levném obchodě, takže za tu cenu byla i kvalita.

Teď je docela dobrá akce, taky jsem pořídila. Někdy se vyplatí počkat na slevy. Já jsem ty brýle vyhlídla už dřív a stále jsem čekala a vyplatilo se.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon zář 01, 2025 4:00 pm 
Mám z Gradu nové multifokální brýle. Už dlouho jsem si je chtěla pořídit, tak konečně se povedlo. Za mě teda dobrá investice, už nepotřebuju nosit pořád u sebe brýle do dálky i na blízko, prostě mám teď jenom jedny brýle, což je fajn.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]