DětiFórum logo - Dětské fórum, Fórum o dětech
Právě je pon úno 09, 2026 4:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv zář 04, 2025 7:13 pm 
S Kulinářským létem máš pravdu, že stála za objednávku, taky jsem si pochutnala. Partner mi dokonce několik krabiček s tímto jídlem snědl :-) a prej proč jsem mu je neobjednala taky, tak tím mě hodně pobavil, protože si mě občas dobírá, že jím striktně jen krabičkovou dietu a já hlavně nevěděla co bude Kulinářské léto obnášet. No příště mu to objednám ať nefrfle, že na něj kašlu.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2025 1:33 pm 
JJ, ten můj to taky občas okomentuje, že jsem na krabičkách, proto, když začal s tím, že bude hubnout, tak jsem mu je objednala taky a už nemůže mít žádné ,,vtipné" poznámky na moji adresu. Zdravé stravování mám obou pomáhá. Já už zhubla co jsem potřebovala a partner má za sebou měsíc a zatím mu všechno chutnalo a váha jde i u něj dolů.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv led 15, 2026 10:06 am 
Ano, když dobře zvolíš program a kJ, tak se hubne dobře. Já to na začátku moc nevychytala a objednala Pro zdraví na kterém se mi váha téměř nepohla a po poradě s paní v callcentru jsem si program změnila na Keto a to byla jízda, každý den úbytek, toto mě opravdu bavilo. Sen o nižší váze se začal plnit a ocenění v podobě obdivu okolí si užívám.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv led 22, 2026 10:09 am 
S keto programem se hublo dobře i mě. Zhubla jsem 17kg za necelý rok a jsem na sebe pyšná a je pravda, že udržet chutě na uzdě je někdy náročné, proto objednávám program fit, kde je spousta chutí a váhu si díky tomu hezky hlídám. Nechci vypadat jako před rokem, to je pro mě velký strašák, když kouknu na fotky. Budu dělat vše pro to, aby se mi kila nevrátila a myslím si, že s krabičkovou dietou to zvládnu.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]